• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 400 gramų menkių
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 80 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek baltųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Menkės mėsą susmulkinkite į gabaliukus.
    Dubenyje sumaišykite žuvį, susmulkintą svogūną, tarkuotą fermentinį sūrį, krakmolą ir prieskonius.
    Iš gauto mišinio suformuokite pirštelius, apvoliokite juos paeiliui miltuose, plaktame kiaušinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose.
    Kepkite pirštelius keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol piršteliai gražiai apskrus.
    Šie piršteliai puikiai tinka patiekti tiek šilti kaip pagrindinis patiekalas, tiek šalti kaip užkandis.
    Skanaus!

Autorius: Ernesta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 400 gramų menkių
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 80 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek baltųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Menkės mėsą susmulkinkite į gabaliukus.
    Dubenyje sumaišykite žuvį, susmulkintą svogūną, tarkuotą fermentinį sūrį, krakmolą ir prieskonius.
    Iš gauto mišinio suformuokite pirštelius, apvoliokite juos paeiliui miltuose, plaktame kiaušinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose.
    Kepkite pirštelius keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol piršteliai gražiai apskrus.
    Šie piršteliai puikiai tinka patiekti tiek šilti kaip pagrindinis patiekalas, tiek šalti kaip užkandis.
    Skanaus!

Autorius: Ernesta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų