Kumpį, mentę ar kitą neriebią mėsą supjaustykite taip, kad gautūsi kepsneliai, nestoresni nei 2 cm. Mėsos gabaliukus pamuškite. Po to mėsą pasūdykite, pabarstykite pipirų ir ištepkite garstyčiomis. Taip mėsą palaikykite 0,5-1 val.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ar riebalus. Kiaulienos gabaliuką pamirkykite plaktame kiaušinyje, tuomet apvoliokite džiūvesėliuose ir kepkite kol gražiai paruduos.
Mėsą valgykite su daržovių salotomis, virtomis ar keptomis bulvėmis. Skanaus!
Autorius: Tomas
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
300 gramų kiaulienos
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek džiūvesėlių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kumpį, mentę ar kitą neriebią mėsą supjaustykite taip, kad gautūsi kepsneliai, nestoresni nei 2 cm. Mėsos gabaliukus pamuškite. Po to mėsą pasūdykite, pabarstykite pipirų ir ištepkite garstyčiomis. Taip mėsą palaikykite 0,5-1 val.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ar riebalus. Kiaulienos gabaliuką pamirkykite plaktame kiaušinyje, tuomet apvoliokite džiūvesėliuose ir kepkite kol gražiai paruduos.
Mėsą valgykite su daržovių salotomis, virtomis ar keptomis bulvėmis. Skanaus!