• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 300 gramų kiaulienos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kumpį, mentę ar kitą neriebią mėsą supjaustykite taip, kad gautūsi kepsneliai, nestoresni nei 2 cm. Mėsos gabaliukus pamuškite. Po to mėsą pasūdykite, pabarstykite pipirų ir ištepkite garstyčiomis. Taip mėsą palaikykite 0,5-1 val.

    Įkaitinkite keptuvėje aliejų ar riebalus. Kiaulienos gabaliuką pamirkykite plaktame kiaušinyje, tuomet apvoliokite džiūvesėliuose ir kepkite kol gražiai paruduos.

    Mėsą valgykite su daržovių salotomis, virtomis ar keptomis bulvėmis. Skanaus!

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 300 gramų kiaulienos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kumpį, mentę ar kitą neriebią mėsą supjaustykite taip, kad gautūsi kepsneliai, nestoresni nei 2 cm. Mėsos gabaliukus pamuškite. Po to mėsą pasūdykite, pabarstykite pipirų ir ištepkite garstyčiomis. Taip mėsą palaikykite 0,5-1 val.

    Įkaitinkite keptuvėje aliejų ar riebalus. Kiaulienos gabaliuką pamirkykite plaktame kiaušinyje, tuomet apvoliokite džiūvesėliuose ir kepkite kol gražiai paruduos.

    Mėsą valgykite su daržovių salotomis, virtomis ar keptomis bulvėmis. Skanaus!

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų