Sutrupinti bandelę. Morkas sutarkuoti stambia tarka. Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Šoninę supjaustyti smulkiais kubeliais, paskrudinti keptuvėje su trupučiu aliejaus, po to sudėti morkas, svogūnus, česnakus ir dar kepti apie 10 min. Petražoles nuplauti, susmulkinti, sudėti į keptuvę su produktais, pagardinti druska, pipirais ir žiupsneliu muskato. Bandelės trupinius suberti į riebalais išteptą kepimo indą ir ant viršaus sudėti daržoves su šonine. Inde iki vientisos masės sumaišyti pieną, varškę, kiaušinius ir gauta mase aplieti daržoves. Kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 30 min. Valgyti šiltą. Skanaus.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
700 gramų morkų
šiek tiek muskato
1 vienetas petražolių (pundelis)
2 vienetai svogūnų
4 vienetai kiaušinių
350 mililitrų pieno
120 gramų varškės
250 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1 vienetas bandelių (prancūziškos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutrupinti bandelę. Morkas sutarkuoti stambia tarka. Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Šoninę supjaustyti smulkiais kubeliais, paskrudinti keptuvėje su trupučiu aliejaus, po to sudėti morkas, svogūnus, česnakus ir dar kepti apie 10 min. Petražoles nuplauti, susmulkinti, sudėti į keptuvę su produktais, pagardinti druska, pipirais ir žiupsneliu muskato. Bandelės trupinius suberti į riebalais išteptą kepimo indą ir ant viršaus sudėti daržoves su šonine. Inde iki vientisos masės sumaišyti pieną, varškę, kiaušinius ir gauta mase aplieti daržoves. Kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 30 min. Valgyti šiltą. Skanaus.