1 vienetas imbierų (gabaliukas apie 2-2,5 cm ilgio)
šiek tiek juodųjų pipirų
1 stiklinė morkų (pjaustytos)
1 stiklinė pastarnokų (pjaustyti)
šiek tiek druskos
4 stiklinės sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas, pastarnokus ir smulkintą imbierą užpilti sultiniu ir virti kol suminkštės. Masę sutrinti ir paskaninti pipirais, druska, citrinos sultimis. Patiekti su grietine ar natūraliu jogurtu.
Autorius: http://forelle.blogas.lt
INGREDIENTAI:
1 vienetas imbierų (gabaliukas apie 2-2,5 cm ilgio)
šiek tiek juodųjų pipirų
1 stiklinė morkų (pjaustytos)
1 stiklinė pastarnokų (pjaustyti)
šiek tiek druskos
4 stiklinės sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas, pastarnokus ir smulkintą imbierą užpilti sultiniu ir virti kol suminkštės. Masę sutrinti ir paskaninti pipirais, druska, citrinos sultimis. Patiekti su grietine ar natūraliu jogurtu.