• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas imbierų (gabaliukas apie 2-2,5 cm ilgio)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 stiklinė morkų (pjaustytos)
  • 1 stiklinė pastarnokų (pjaustyti)
  • šiek tiek druskos
  • 4 stiklinės sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas, pastarnokus ir smulkintą imbierą užpilti sultiniu ir virti kol suminkštės. Masę sutrinti ir paskaninti pipirais, druska, citrinos sultimis. Patiekti su grietine ar natūraliu jogurtu.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas imbierų (gabaliukas apie 2-2,5 cm ilgio)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 stiklinė morkų (pjaustytos)
  • 1 stiklinė pastarnokų (pjaustyti)
  • šiek tiek druskos
  • 4 stiklinės sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas, pastarnokus ir smulkintą imbierą užpilti sultiniu ir virti kol suminkštės. Masę sutrinti ir paskaninti pipirais, druska, citrinos sultimis. Patiekti su grietine ar natūraliu jogurtu.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų