• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 stiklinė moliūgų (tyrė)
  • šiek tiek muskato
  • šiek tiek šalavijų
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Moliūgų piurė sumaišyti su prieskoniais, maišant po truputį pilti miltus, kol gausime minkomą tešlą. Tešla neturi būti kieta (man gavosi gana lipni, nors sudėjau 2 puodelius miltų). Uždengti ir dėti 15 minučių į šaldytuvą. Paskui miltuotomis rankomis atsignybti nedidelį gabalėlį tešlos, suformuoti rutuliuką ir įspausti duobutę (ar šakute paspausti). Suformuotus virtinukus dėti į pasūdytą verdantį vandenį, kai iškils pavirti 2-3 minutes ir išgriebti.
    Sviestą ištirpiname keptuvėje, sudėti šalavijo lapus, suversti virtinukus ir trumpai apkepti. Sudėti į lėkštę ir pabarstyti sūriu.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 stiklinė moliūgų (tyrė)
  • šiek tiek muskato
  • šiek tiek šalavijų
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Moliūgų piurė sumaišyti su prieskoniais, maišant po truputį pilti miltus, kol gausime minkomą tešlą. Tešla neturi būti kieta (man gavosi gana lipni, nors sudėjau 2 puodelius miltų). Uždengti ir dėti 15 minučių į šaldytuvą. Paskui miltuotomis rankomis atsignybti nedidelį gabalėlį tešlos, suformuoti rutuliuką ir įspausti duobutę (ar šakute paspausti). Suformuotus virtinukus dėti į pasūdytą verdantį vandenį, kai iškils pavirti 2-3 minutes ir išgriebti.
    Sviestą ištirpiname keptuvėje, sudėti šalavijo lapus, suversti virtinukus ir trumpai apkepti. Sudėti į lėkštę ir pabarstyti sūriu.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų