Į taurę dedame 5 šaukštelius cukraus, pjaustytą laimą - juos sutriname. Dedame mėtą ir dar kelias sekundes triname. Pridedeme smulkinto ledo ir pilame romą. Viska išmaišome šaukštu, dadedame smulkaus ledo ir užpilame gazuotu vandeniu. Puošiame laimu bei vyšnia persmegtus mediniu smeigtuku. Dedame storą šiaudelį.
Autorius: Ana
INGREDIENTAI:
5 arbatiniai šaukšteliai cukraus (birus rudasis)
40 mililitrų romo (Bacardi blanca)
40 mililitrų romo (Bacardi Limon)
4 gramai mėtų (8 - 12 lapelių)
šiek tiek mineralinio vandens (gazuotas)
0.5 vieneto žaliųjų citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papuošimui : Laimo skiltelė Vyšnia
Į taurę dedame 5 šaukštelius cukraus, pjaustytą laimą - juos sutriname. Dedame mėtą ir dar kelias sekundes triname. Pridedeme smulkinto ledo ir pilame romą. Viska išmaišome šaukštu, dadedame smulkaus ledo ir užpilame gazuotu vandeniu. Puošiame laimu bei vyšnia persmegtus mediniu smeigtuku. Dedame storą šiaudelį.