• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (marinuoti)
  • 6 vienetai bulvių (virtos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai obuolių
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek garstyčių
  • 1 svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 3 vienetai silkių (filė)
  • šiek tiek acto (3%)
  • 75 gramai kiaulės šoninės (rūkyta)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves, obuolius supjaustyti šiaudeliais, kiaušinius ir agurką - pusžiedžiais, silkę - gabaliukais.
    Svogūną sutarkuoti su stambia tarka.
    Viską sumaišyti su aliejumi, garstyčiomis, actu, druska, pipirais ir petražolėmis.
    Šoninę apkepinti aliejuje, sudėti į mišrainę ir išmaišyti.

Autorius: Lialia

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (marinuoti)
  • 6 vienetai bulvių (virtos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai obuolių
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek garstyčių
  • 1 svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 3 vienetai silkių (filė)
  • šiek tiek acto (3%)
  • 75 gramai kiaulės šoninės (rūkyta)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves, obuolius supjaustyti šiaudeliais, kiaušinius ir agurką - pusžiedžiais, silkę - gabaliukais.
    Svogūną sutarkuoti su stambia tarka.
    Viską sumaišyti su aliejumi, garstyčiomis, actu, druska, pipirais ir petražolėmis.
    Šoninę apkepinti aliejuje, sudėti į mišrainę ir išmaišyti.

Autorius: Lialia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų