INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai margarino
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 250 mililitrų pieno
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 70 gramų pieno (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 500 gramų žuvies (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitintame margarine pakepinti miltai praskiedžiami pienu, po to įpilama pomidorų padažo, suberiamas sūris, druska, pipirai, suleidžiami išsukti tryniai. Viską sumaišius, gaunamas padažas. Žuvies filė supjaustoma kubeliais, patroškinama aliejuje, apipilama padažu ir sumaišoma su išplaktais baltymais. Paruošta masė sukrečiama į sviestu išteptą skardą. Pyragas kepamas orkaitėje, kol jo paviršius pasidaro auksinės spalvos. Iškepęs pyragas papuošiamas apelsino griežinėliais.
REKLAMA