• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 40 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    aguonų;
    obuolių košės;
    vyšnių džemo.

    Iš tešlai skirtų produktų suminkome mielinę tešlą ir du kartus pakildiname. Tešlą daliname į 6-8 dalis. Imame po gabalėlį tešlos, iškočiojame ir dedame įdarą, gerai ažspaudome kraštus ir dedame į formą.Taip darome su visais tešlos gabalėliais. Įdarus galima pasirinkti kokius tik norima.Pvz. su varške, džemu, aguonomis. Viską sudėjus, dedame šiltai ir leidžiame pyragui pakilti. Pakilus, dedame į 180 laipsnių temp. orkaitę ir kepame apie40-45 min. Iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra. Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 40 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    aguonų;
    obuolių košės;
    vyšnių džemo.

    Iš tešlai skirtų produktų suminkome mielinę tešlą ir du kartus pakildiname. Tešlą daliname į 6-8 dalis. Imame po gabalėlį tešlos, iškočiojame ir dedame įdarą, gerai ažspaudome kraštus ir dedame į formą.Taip darome su visais tešlos gabalėliais. Įdarus galima pasirinkti kokius tik norima.Pvz. su varške, džemu, aguonomis. Viską sudėjus, dedame šiltai ir leidžiame pyragui pakilti. Pakilus, dedame į 180 laipsnių temp. orkaitę ir kepame apie40-45 min. Iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra. Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų