REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruoštą kiaulieną supjaustyti 2 cm storio gabaliukais. Kiekvieną mėsos gabaliuką lengvai pamuškite, pabarstykite druska, ir apkepkite iš abiejų pusių įpylę truputėlį aliejaus, gilioje keptuvėje.
- Susmulkinkite nuvalytus česnakus, juos suberkite ant mėsos, išmaišykite ir kepkite dar 3 - 5 min. nuolat maišant mėsą. Į keptuvę supilkite apelsinų sultis, garstyčias, medų, kruopščiai sumaišykite, sumažinkite ugnį, uždengtoje dangčiu keptuvėje troškinkite 20 - 30 min., kol nuvirs pusė padažo.
- Tada i keptuvę sudėkite nuvalytus apelsinus ir sumaišykite juos su mėsa. Keptuvę uždenkite dangčiu ir 15 min. troškinkite ant silpnos ugnies.
REKLAMA