Kopūstą supjaustyti šiaudeliais. Šparagines pupeles apie 5-10 min. pavirti pasūdytame vandenyje ir tuomet keltą min. pakepinti keptuvėje su aliejumi. Vištienos mėsą nukaulinti ir susmulkinti nedideliais gabaliukais. Iš majonezo, garstyčių ir pipirų sumaišyti padažą salotoms. Galiausiai sumaišyti visus ingredientus kartu, sudėti padažą, paskaninti druska ir gerai išmaišyti. Paruoštas salotas apibarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Skanaus.
Autorius: Solveiga
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
200 gramų kopūstų (mėlynieji)
1 arbatinis šaukštelis garstyčių
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
3 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
100 gramų sparaginių pupelių
100 gramų vištienos kulšelių (virtos)
šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstą supjaustyti šiaudeliais. Šparagines pupeles apie 5-10 min. pavirti pasūdytame vandenyje ir tuomet keltą min. pakepinti keptuvėje su aliejumi. Vištienos mėsą nukaulinti ir susmulkinti nedideliais gabaliukais. Iš majonezo, garstyčių ir pipirų sumaišyti padažą salotoms. Galiausiai sumaišyti visus ingredientus kartu, sudėti padažą, paskaninti druska ir gerai išmaišyti. Paruoštas salotas apibarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Skanaus.