INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (žalios)
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai melionų
- 200 mililitrų arbatos (šalta)
- 700 mililitrų putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išspaudžiame iš citrinos sultis. Melionus nulupame, išvalome ir supjaustome.
Citrinos sultis, cukrų, pjaustytus melionus, šaltą arbatą ir putojantį vyną sumaišome. įdedame ledukų. Tinka ir citrinos griežinėliais :)
Autorius: Kornelija
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (žalios)
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai melionų
- 200 mililitrų arbatos (šalta)
- 700 mililitrų putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išspaudžiame iš citrinos sultis. Melionus nulupame, išvalome ir supjaustome.
Citrinos sultis, cukrų, pjaustytus melionus, šaltą arbatą ir putojantį vyną sumaišome. įdedame ledukų. Tinka ir citrinos griežinėliais :)
Autorius: Kornelija
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI