Puode ištirpinti margariną, medų, cukrų ir prieskonius. Atvėsinti, pilti plaktą kiaušinį. Tada berti miltus, kepimo miltelius.Tešlą išminkyti ir palaikyti šaldytuve. Išėmus kočioti ir su formelėmis gaminti meduoliukus. Ir ant stalo ir ant eglutės :) Jeigu ruošiat ant eglutės, prieš kepimą su smaigtuku išbadykit skylutes :) Nuo eglutės meduoliukus vaikams valgyti visada skaniau. Taip pat galima dekoruoti ir puošti juos.
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
60 gramų margarino (arba sviestas)
60 gramų medaus
1 vienetas kiaušinių
400 gramų kvietinių miltų
šiek tiek prieskonių (meduoliams)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puode ištirpinti margariną, medų, cukrų ir prieskonius. Atvėsinti, pilti plaktą kiaušinį. Tada berti miltus, kepimo miltelius.Tešlą išminkyti ir palaikyti šaldytuve. Išėmus kočioti ir su formelėmis gaminti meduoliukus. Ir ant stalo ir ant eglutės :) Jeigu ruošiat ant eglutės, prieš kepimą su smaigtuku išbadykit skylutes :) Nuo eglutės meduoliukus vaikams valgyti visada skaniau. Taip pat galima dekoruoti ir puošti juos.