Paruošti kremą: į dubenį su grietine dėti cukraus pudrą, ištirpintą želatiną ir gerai išmaišyti. Į torto formelę, išklotą kepimo popieriumi, sutrupinti trečdalį meduolių, ant jų viršaus užpilti puse kremo ir išdėlioti pusę riekelėmis pjaustytų bananų. Ant jų užtrupinti vėl trečdalį meduolių, pilti likusį kremą ir išdėlioti likusias bananų riekeles. Ant viršaus likę meduolių trupiniai. Palaikyti šaldytuve, kad kremas sustingtų. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
4 vienetai bananų
3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
500 gramų sausainių (meduoliai)
500 gramų grietinės
20 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošti kremą: į dubenį su grietine dėti cukraus pudrą, ištirpintą želatiną ir gerai išmaišyti. Į torto formelę, išklotą kepimo popieriumi, sutrupinti trečdalį meduolių, ant jų viršaus užpilti puse kremo ir išdėlioti pusę riekelėmis pjaustytų bananų. Ant jų užtrupinti vėl trečdalį meduolių, pilti likusį kremą ir išdėlioti likusias bananų riekeles. Ant viršaus likę meduolių trupiniai. Palaikyti šaldytuve, kad kremas sustingtų. Skanaus!