Mažoje keptuvėje, virš vidutinės ugnies, vis pakratant, pakepiname apie 3-5 min. avižinius dribsnius. Pakepintus dribsnius sumaišome su miltais, kepimo milteliais, cinamonu bei druska. Birių produktų kauburyje padarome duobutę, įmušame kiaušinius ir viską išmaišome. Supilame pasukas, aliejų, sudedame medų ir išmaišome vientisą tešlą. Įkaitiname vaflinę keptuvę, į ją šaukštu pilame tešlą ir gražiai apkepame. Patiekiame su uogomis, grietinėle, medumi ar kitokiais mėgstamais pagardais. Skanaus.
Mažoje keptuvėje, virš vidutinės ugnies, vis pakratant, pakepiname apie 3-5 min. avižinius dribsnius. Pakepintus dribsnius sumaišome su miltais, kepimo milteliais, cinamonu bei druska. Birių produktų kauburyje padarome duobutę, įmušame kiaušinius ir viską išmaišome. Supilame pasukas, aliejų, sudedame medų ir išmaišome vientisą tešlą. Įkaitiname vaflinę keptuvę, į ją šaukštu pilame tešlą ir gražiai apkepame. Patiekiame su uogomis, grietinėle, medumi ar kitokiais mėgstamais pagardais. Skanaus.