• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 5 valgomieji šaukštai medaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 1 sauja razinų
  • 1 sauja riešutų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 5 valgomieji šaukštai medaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 1 sauja razinų
  • 1 sauja riešutų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į vandenį supilame aliejų, kakavą, cukrų, vanilinį cukrų, druską, kepimo miltelius ir likusius prieskonius. Įmaišome skystą medų.
    Kai gerai išmaišome, suberiame miltus.
    Į tešlą įmaišome sukapotus migdolų ir graikinius riešutus bei razinas.
    Tešlą sudedame į kepimo formą, kurios ir dugnas, ir kraštai nusiima. Tiesa, prieš pilant tešlą į kepimo formą, ištepkite ją aliejumi arba sviestu.
    Kepkite pyragą apie 1 valandą 180-190° C orkaitėje.

    Skanaus!

Autorius: Algytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų