• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 400 gramų grietinės (jogurtinė)
  • 3 valgomieji šaukštai želatinos
  • šiek tiek vanilinio cukraus
  • 500 gramų maskarponės sūrio
  • šiek tiek uogų (įvairios)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinkite želatiną nedideliame kiekyje vandens. Maskarponės sūrį, grietinę, cukrų, vanilinį cukrų išplakite plakikliu, į išplaktą masę dėkite ištirpintą želatiną ir išmaišykite. Torto formą išklokite biskvitu, uždėkite uogų ir vaisių, ant viršaus sukrėskite maskarponės masę ir apibarstykite pabarstukais. Pyragą reikia laikyti 2 valandas šaldytuve!

Autorius: Raimonda

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 400 gramų grietinės (jogurtinė)
  • 3 valgomieji šaukštai želatinos
  • šiek tiek vanilinio cukraus
  • 500 gramų maskarponės sūrio
  • šiek tiek uogų (įvairios)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinkite želatiną nedideliame kiekyje vandens. Maskarponės sūrį, grietinę, cukrų, vanilinį cukrų išplakite plakikliu, į išplaktą masę dėkite ištirpintą želatiną ir išmaišykite. Torto formą išklokite biskvitu, uždėkite uogų ir vaisių, ant viršaus sukrėskite maskarponės masę ir apibarstykite pabarstukais. Pyragą reikia laikyti 2 valandas šaldytuve!

Autorius: Raimonda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų