Kopūstus ir morkas susmulkinti ir išdėlioti į stiklainius. Pasiruošti marinatą: užvirinti vandenį su cukrumi, aliejumi, pipirais, smulkintais česnakais, actu. Karštą marinatą supilstyti į stiklainius ant kopūstų ir sandariai uždaryti. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus (marinatui)
2 česnakų (marinatui)
šiek tiek juodųjų pipirų (marinatui)
2 kilogramai kopūstų
2 vienetai morkų
60 gramų acto (marinatui)
0.5 stiklinės vandens (marinatui)
0.5 stiklinės aliejaus (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstus ir morkas susmulkinti ir išdėlioti į stiklainius. Pasiruošti marinatą: užvirinti vandenį su cukrumi, aliejumi, pipirais, smulkintais česnakais, actu. Karštą marinatą supilstyti į stiklainius ant kopūstų ir sandariai uždaryti. Skanaus!