• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (padažui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus (padažui)
  • 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
  • 300 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai kečupo (padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai citrinos žievelės (padažui)
  • šiek tiek prieskonių (šonkauliukams su medumi)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (padažui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus (padažui)
  • 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
  • 300 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai kečupo (padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai citrinos žievelės (padažui)
  • šiek tiek prieskonių (šonkauliukams su medumi)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulės šonkaulius įtryniau druska ir pipirais ir abiejų pusių, užpyliau vynu ir dėjau šaltai 4 valandoms.
    Išmarinuotus kauliukus kepiau grilyje.
    Šonkaulius patiekiau su padažu.
    Padažo gaminimas: į aliejų įmaišyti druską, medų, kečupą, citrinos sultis, žievelę ir sutrintą česnaką.

    Gero apetito

Autorius: Onutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų