INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (padažui)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 valgomieji šaukštai medaus (padažui)
- 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
- 300 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (padažui)
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (padažui)
- 2 valgomieji šaukštai kečupo (padažui)
- 2 valgomieji šaukštai citrinos žievelės (padažui)
- šiek tiek prieskonių (šonkauliukams su medumi)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulės šonkaulius įtryniau druska ir pipirais ir abiejų pusių, užpyliau vynu ir dėjau šaltai 4 valandoms.
Išmarinuotus kauliukus kepiau grilyje.
Šonkaulius patiekiau su padažu.
Padažo gaminimas: į aliejų įmaišyti druską, medų, kečupą, citrinos sultis, žievelę ir sutrintą česnaką.
Gero apetito
Autorius: Onutė
REKLAMA