• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 20 gramų cukraus
  • šiek tiek česnakų
  • 5 vienetai gvazdikėlių
  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • 3/4 stiklinės acto
  • 1/4 stiklinės vandens
  • 30 gramų druskos
  • 5 vienetai kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupame, nuplauname ir užpilame marinatu česnakus.

    Marinatui paruošti reikės: 0,25 stiklinės vandens, 20 g. Cukraus, 30 g. druskos, 0,75 stiklinės acto.

    Į kiekvieną litro talpos marinuotų česnakų stiklainį įberiame po 5 žirniukus kvapiųjų ir juodųjų pipirų, po 5 kvapiuosius gvazdikėlius ir truputį cinamono.

    Marinuoti česnakai tinka prie mėsos, daržovių ir žuvies patiekalų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų