INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 20 gramų cukraus
- šiek tiek česnakų
- 5 vienetai gvazdikėlių
- 5 vienetai juodųjų pipirų
- 3/4 stiklinės acto
- 1/4 stiklinės vandens
- 30 gramų druskos
- 5 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupame, nuplauname ir užpilame marinatu česnakus.
Marinatui paruošti reikės: 0,25 stiklinės vandens, 20 g. Cukraus, 30 g. druskos, 0,75 stiklinės acto.
Į kiekvieną litro talpos marinuotų česnakų stiklainį įberiame po 5 žirniukus kvapiųjų ir juodųjų pipirų, po 5 kvapiuosius gvazdikėlius ir truputį cinamono.
Marinuoti česnakai tinka prie mėsos, daržovių ir žuvies patiekalų.
REKLAMA