• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų baravykų
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties
  • 2 lapai laurų lapų (lapai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai ((5 rūšių))
  • 3 gvazdikėlių
  • 500 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų baravykų
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties
  • 2 lapai laurų lapų (lapai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai ((5 rūšių))
  • 3 gvazdikėlių
  • 500 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baravykus išverdame. Nukošę ir perlieję juos po tekančiu vandeniu, vėl sudedame į puodą kartu su likusiais ingredientais. Paverdame 10 minučių ir nukeliame nuo ugnies. Išimame lauro lapus ir gvazdikėlius, tada viską sudedame į stiklainius.
  2. Juos pasterizuojame 15 minučių, tada uždarome. Leisti atvėsti pastačius ant dangtelio, tada perkelti į tamsią ir šaltą vietą.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų