Prieskonius vištienai sumaišykite su kario milteliais, druska, susmulkintu česnaku, krapais, rozmarinu ir čiobreliais. Vištieną ištrinkite šiais prieskoniais. Išspauskite iš pusės citrinos sultis, supilkite Vorčesterio padažą, aliejų ir išmaišykite. Šiuo marinatu užpilkite vištieną ir marinuokite apie 8 valandas. Kepkite grilyje ar orkaitėje.
Autorius: Viltė
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų
1 česnakų
1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
1 arbatinis šaukštelis krapų
1 arbatinis šaukštelis rozmarino
1 kilogramas vištienos sparnelių
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas prieskonių (vištienai)
3 valgomieji šaukštai vorčesterio padažo
1 valgomasis šaukštas kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prieskonius vištienai sumaišykite su kario milteliais, druska, susmulkintu česnaku, krapais, rozmarinu ir čiobreliais. Vištieną ištrinkite šiais prieskoniais. Išspauskite iš pusės citrinos sultis, supilkite Vorčesterio padažą, aliejų ir išmaišykite. Šiuo marinatu užpilkite vištieną ir marinuokite apie 8 valandas. Kepkite grilyje ar orkaitėje.