• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • šiek tiek morkų
  • 50 gramų petražolių
  • šiek tiek svogūnų
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 kilogramas stintų
  • 1 stiklinė acto
  • 2 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalytos žuvelės apdžiovinamos, pasūdomos, pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje. Daržovės nuvalomos, supjaustomos griežinėliais, išverdamos su prieskoniais. Daržovėms išvirus, supilamas actas, marinatas pavirinamas 5 minutes ir ataušinamas. Keptos žuvelės užpilamos šaltu marinatu ir palaikomos 12 valandų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų