INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
- šiek tiek morkų
- 50 gramų petražolių
- šiek tiek svogūnų
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 kilogramas stintų
- 1 stiklinė acto
- 2 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalytos žuvelės apdžiovinamos, pasūdomos, pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje. Daržovės nuvalomos, supjaustomos griežinėliais, išverdamos su prieskoniais. Daržovėms išvirus, supilamas actas, marinatas pavirinamas 5 minutes ir ataušinamas. Keptos žuvelės užpilamos šaltu marinatu ir palaikomos 12 valandų.
REKLAMA