• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 4 vienetai mangų
  • 400 mililitrų pieno (kokosų)
  • šiek tiek prieskonių (meduolių)
  • 1/3 arbatinio šaukštelio citrinos žievelės (tarkuota)

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 4 vienetai mangų
  • 400 mililitrų pieno (kokosų)
  • šiek tiek prieskonių (meduolių)
  • 1/3 arbatinio šaukštelio citrinos žievelės (tarkuota)

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vaisius nulupkite, išimkite kaulus.
  2. Kubeliai supjaustytą minkštimą kartu cukrumi ir kokosų pienu sumalkite (geriausiai virtuviniu kombainu) iki vientisos tyrės.
  3. Įmaišykite citrinos sultis, dėkite truputį meduolių prieskonių (muskato, kardamono, gvazdikėlių ir kt.).
  4. Desertą sukrėskite į indelius, uždengę maždaug 2 val., palaikykite šaldymo kameroje.
    Patiekite šaltą.

    Skanaus!

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų