Mango vaisius nulupkite, išimkite kauliukus ir sutarkuokite smulkiausia tarka. Į dubenį su sutarkuotais mango vaisiais su pilkite laimo sultis. Supilkite į puodą vandenį ir cukrų ir užvirkite ir dar pavirkite kol visiškai ištirps cukrus. Cukrui ištirpus supilkite į mango vaisių ir laimo sulčių masę. Viską gerai išmaišykite, supilkite į šalčiui atsparų indą ir padėkite į šaldymo kamerą. Iš sušalusios masės suformuokite šerbeto kamuoliukus ir patiekite. Skanaus.
Autorius: Karolina
INGREDIENTAI:
250 gramų cukraus
4 vienetai mangų
200 mililitrų vandens
2/5 stiklinės sulčių (laimo, šviežiai spaustos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mango vaisius nulupkite, išimkite kauliukus ir sutarkuokite smulkiausia tarka. Į dubenį su sutarkuotais mango vaisiais su pilkite laimo sultis. Supilkite į puodą vandenį ir cukrų ir užvirkite ir dar pavirkite kol visiškai ištirps cukrus. Cukrui ištirpus supilkite į mango vaisių ir laimo sulčių masę. Viską gerai išmaišykite, supilkite į šalčiui atsparų indą ir padėkite į šaldymo kamerą. Iš sušalusios masės suformuokite šerbeto kamuoliukus ir patiekite. Skanaus.