Į vandenį supilti cukrų, cinamoną ir virti sirupą 20-30 min. Mangą supjaustyti griežinėliais, sudėti į sirupą ir pavirti 5-10 min. Virimo pabaigoje įpilti šlakelį vanilės esencijos. Mangus ištraukti iš sirupo ir atvėsinti. Suplakti grietinėlę ir sumaišyti ją su romu. Mangus sudėti į desertines lėkštutes ir papuošti grietinėle su romu.
Autorius: Indrė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
0.5 stiklinės cukraus
3 vienetai mangų
šiek tiek vanilės (esencija)
1 stiklinė vandens
0.5 stiklinės grietinėlės
1/4 stiklinės romo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į vandenį supilti cukrų, cinamoną ir virti sirupą 20-30 min. Mangą supjaustyti griežinėliais, sudėti į sirupą ir pavirti 5-10 min. Virimo pabaigoje įpilti šlakelį vanilės esencijos. Mangus ištraukti iš sirupo ir atvėsinti. Suplakti grietinėlę ir sumaišyti ją su romu. Mangus sudėti į desertines lėkštutes ir papuošti grietinėle su romu.