Įkaitusioje keptuvę ištirpdykite sviestą. Užvirkite ir pasūdykite vandenį, kuriame virs makaronai. Nuplaukite pievagrybius, susmulkinkite griežinėliais ir sumeskite į keptuvę. Keptuvės dangtį uždenkite. Tuo metu į puodą dėkite makaronus. Kai jie išvirs, ant viršaus sudėkite pievagrybius, truputį grietinės. Pagardinimui galėtumėte naudoti spagečių prieskonius. Dėmesio. Jei norėsite pasigaminti pievagrybių padažą (kaip pavaizduota nuotraukoje), jums reikės pievagrybius išmaišykti su šaukštu majonezo ir užpilkti ant makaronų. Skanaus!
Autorius: Greta
INGREDIENTAI:
šiek tiek majonezo (padažui)
150 gramų makaronų
10 vienetų pievagrybių
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto
šiek tiek grietinės
šiek tiek prieskonių (makaronams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1 porcija
Įkaitusioje keptuvę ištirpdykite sviestą. Užvirkite ir pasūdykite vandenį, kuriame virs makaronai. Nuplaukite pievagrybius, susmulkinkite griežinėliais ir sumeskite į keptuvę. Keptuvės dangtį uždenkite. Tuo metu į puodą dėkite makaronus. Kai jie išvirs, ant viršaus sudėkite pievagrybius, truputį grietinės. Pagardinimui galėtumėte naudoti spagečių prieskonius. Dėmesio. Jei norėsite pasigaminti pievagrybių padažą (kaip pavaizduota nuotraukoje), jums reikės pievagrybius išmaišykti su šaukštu majonezo ir užpilkti ant makaronų. Skanaus!