• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus („Demerara“)
  • 3 vienetai obuolių
  • 50 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai razinų
  • 6 vienetai lietinių blynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupti, išimti šerdį ir supjaustyti kubeliais.
    Razinas nuplauti ir pamerkti vandenyje ar rome.
    Sviestą ištirpinti keptuvėje, sudėti obuolius ir maišant pakepti apie 5 minutes.
    Tada apibarstyti cukrumi, suberti razinas ir dar kelias minutes kepti.
    Dėti įdaro ant lietinio blyno vidurio, padaryti ryšulėlius ir surišti apelsinų žievele ar gražiai persmeigti mediniu pagaliuku.
    Dėti į sviestu pateptą kepimo indą, palaistyti tirpintu sviestu ir kepti apie 170 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10-15 minučių.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus („Demerara“)
  • 3 vienetai obuolių
  • 50 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai razinų
  • 6 vienetai lietinių blynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupti, išimti šerdį ir supjaustyti kubeliais.
    Razinas nuplauti ir pamerkti vandenyje ar rome.
    Sviestą ištirpinti keptuvėje, sudėti obuolius ir maišant pakepti apie 5 minutes.
    Tada apibarstyti cukrumi, suberti razinas ir dar kelias minutes kepti.
    Dėti įdaro ant lietinio blyno vidurio, padaryti ryšulėlius ir surišti apelsinų žievele ar gražiai persmeigti mediniu pagaliuku.
    Dėti į sviestu pateptą kepimo indą, palaistyti tirpintu sviestu ir kepti apie 170 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10-15 minučių.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų