• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek margarino (arba sviestas)
  • 2 stiklinės vyšnių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 100 mililitrų kvietinių miltų
  • 300 mililitrų pieno
  • 200 gramų varškės (sūrelis, vanilinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vyšnias nuplaukite, nusausinkite ir išimkite kauliukus.
    Uogas sutrinkite šakute ir įmaišykite cukrų.
    Laikykite šiltai, kol ištirps cukrus, tada pastatykite į šaldytuvą.
    Dubenyje sumaišykite miltus ir pusę pieno, plakite kol tešla pasidarys vientisa, sudėkite kiaušinius, supilkite likusį pieną, įberkite žiupsnelį druskos, šaukstelį cukraus ir viską gerai išmaišykite.
    Kepkite lietinius.
    Lietinį aptepkite varškės sūreliu, sulankstykite į keturias dalis ir trumpai apkepkite iš abiejų pusių.
    Sudėkite lietinius į lėkštę, užpilkite šaukštą trintų uogų ir dar galite apšlakstyti šokolado padažu.
    Skanaus.

Autorius: Daina

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek margarino (arba sviestas)
  • 2 stiklinės vyšnių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 100 mililitrų kvietinių miltų
  • 300 mililitrų pieno
  • 200 gramų varškės (sūrelis, vanilinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vyšnias nuplaukite, nusausinkite ir išimkite kauliukus.
    Uogas sutrinkite šakute ir įmaišykite cukrų.
    Laikykite šiltai, kol ištirps cukrus, tada pastatykite į šaldytuvą.
    Dubenyje sumaišykite miltus ir pusę pieno, plakite kol tešla pasidarys vientisa, sudėkite kiaušinius, supilkite likusį pieną, įberkite žiupsnelį druskos, šaukstelį cukraus ir viską gerai išmaišykite.
    Kepkite lietinius.
    Lietinį aptepkite varškės sūreliu, sulankstykite į keturias dalis ir trumpai apkepkite iš abiejų pusių.
    Sudėkite lietinius į lėkštę, užpilkite šaukštą trintų uogų ir dar galite apšlakstyti šokolado padažu.
    Skanaus.

Autorius: Daina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų