šiek tiek kvietinių miltų (tiek, kad tešla būtų skysta)
0.5 litro pieno
šiek tiek pieniško šokolado (drožlės)
200 gramų varškės
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
50 gramų razinų
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš kiaušinio, pieno, miltų bei druskos sumaišome blynų tešlą. Keptuvėje su aliejumi iškepame blynus. Pasiruošiame įdarą: džiovintus persikus bei ananasus pasmulkiname ir sumaišome su razinomis, vaniliniu cukrumi bei varške. Ant blynų dedame po šaukštą įdaro ir suvyniojame. Apibarstome šokolado drožlėmis ir apliejame karštu šokoladu. Skanaus!
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
20 gramų ananasų (džiovinti)
40 gramų persikų (džiovinti)
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų (tiek, kad tešla būtų skysta)
0.5 litro pieno
šiek tiek pieniško šokolado (drožlės)
200 gramų varškės
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
50 gramų razinų
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš kiaušinio, pieno, miltų bei druskos sumaišome blynų tešlą. Keptuvėje su aliejumi iškepame blynus. Pasiruošiame įdarą: džiovintus persikus bei ananasus pasmulkiname ir sumaišome su razinomis, vaniliniu cukrumi bei varške. Ant blynų dedame po šaukštą įdaro ir suvyniojame. Apibarstome šokolado drožlėmis ir apliejame karštu šokoladu. Skanaus!