Kiaušinius gerai išplakame su cukraus pudra. Tuomet supilame pieną, suberiame miltus ir išmaišome lietinių blynų tešlą. Įkaitiname keptuvėje šiek tiek aliejaus ir iškepame lietiniu blynus. Pekano riešutus pakepiname sausoje keptuvėje, supilame klevų sirupą ir pašildę keletą minučių užpilame ant lietinių blynų. Skanaus.
Autorius: Vida
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
1 sauja pekanų riešutų
1 vienetas kiaušinių
3/4 stiklinės kvietinių miltų
1 ir 1/4 stiklinės pieno
0.5 stiklinės sirupo (klevų)
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius gerai išplakame su cukraus pudra. Tuomet supilame pieną, suberiame miltus ir išmaišome lietinių blynų tešlą. Įkaitiname keptuvėje šiek tiek aliejaus ir iškepame lietiniu blynus. Pekano riešutus pakepiname sausoje keptuvėje, supilame klevų sirupą ir pašildę keletą minučių užpilame ant lietinių blynų. Skanaus.