INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 5 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės aliejaus
- šiek tiek razinų
- 2 vienetai kisieliaus (pakelis)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 5 kiaušinius išplakti su 0,5 stiklinės cukraus. Į plakinį supilti visus likusius produktus (aliejų, 2 pokelius kisieliaus miltelių, miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų). Paruošus tešlą - masę supilti į formą, sudedant džiovintus vaisius (jeigu norima).
P.S. Razinas geriausia nuplovus apdžiovinti ir apvoliojus miltuose sudėti į pyrago masę (tada nusukrenta į krūvą.).
KEPTI: 200 laipsnių orkaitėje 45 min.
Geriau pikrti kokybiškesnį kisieliaus mišinį.
Autorius: SImonalka
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 5 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės aliejaus
- šiek tiek razinų
- 2 vienetai kisieliaus (pakelis)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 5 kiaušinius išplakti su 0,5 stiklinės cukraus. Į plakinį supilti visus likusius produktus (aliejų, 2 pokelius kisieliaus miltelių, miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų). Paruošus tešlą - masę supilti į formą, sudedant džiovintus vaisius (jeigu norima).
P.S. Razinas geriausia nuplovus apdžiovinti ir apvoliojus miltuose sudėti į pyrago masę (tada nusukrenta į krūvą.).
KEPTI: 200 laipsnių orkaitėje 45 min.
Geriau pikrti kokybiškesnį kisieliaus mišinį.
Autorius: SImonalka
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI