• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 5 vienetai rozmarino (šakelės)
  • 900 gramų jautienos
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 200 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutrinkite česnaką.
    Rozmariną susmulkinkite (geriausiai tinka šviežias).
    Jautienos kepsnius įtrinkite druska, pipirais ir česnaku.
    Apiberkite rozmarinu ir užpilkite aliejumi.
    Marinuokite apie 2-4 val.
    Kepkite griliuje ar ant laužo.

Autorius: Dorotėja

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 5 vienetai rozmarino (šakelės)
  • 900 gramų jautienos
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 200 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutrinkite česnaką.
    Rozmariną susmulkinkite (geriausiai tinka šviežias).
    Jautienos kepsnius įtrinkite druska, pipirais ir česnaku.
    Apiberkite rozmarinu ir užpilkite aliejumi.
    Marinuokite apie 2-4 val.
    Kepkite griliuje ar ant laužo.

Autorius: Dorotėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų