Sutrinkite česnaką. Rozmariną susmulkinkite (geriausiai tinka šviežias). Jautienos kepsnius įtrinkite druska, pipirais ir česnaku. Apiberkite rozmarinu ir užpilkite aliejumi. Marinuokite apie 2-4 val. Kepkite griliuje ar ant laužo.
Autorius: Dorotėja
INGREDIENTAI:
3 česnakų
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
5 vienetai rozmarino (šakelės)
900 gramų jautienos
1 arbatinis šaukštelis druskos
200 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutrinkite česnaką. Rozmariną susmulkinkite (geriausiai tinka šviežias). Jautienos kepsnius įtrinkite druska, pipirais ir česnaku. Apiberkite rozmarinu ir užpilkite aliejumi. Marinuokite apie 2-4 val. Kepkite griliuje ar ant laužo.