Lašišos filė supjaustyti 1x1 cm gabaliukais. Žalumynus susmulkinti. Išmaišyti žuvį, žalumynus ir kiaušinius su druska, citrinos sultimis ir 1 šaukšteliu alyvuogių aliejaus. Įkaitinti keptuvėje alyvuogių aliejų, dėti su šaukštu žuvies masę ir kepti, kol kotletukai gražiai pagels (atsargiai apversti, kad nesuirtų). Padažas: smulkiai supjaustytus agurkėlius ir krapus sumaišyti su majonezu, jei reikia pasūdyti.
Autorius: Dovilė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 sauja krapų
šiek tiek krapų (padažui)
šiek tiek svogūnų (laiškai)
2 vienetai kiaušinių
700 gramų lašišų (filė)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek majonezo (padažui)
šiek tiek marinuotų agurkų (padažui)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišos filė supjaustyti 1x1 cm gabaliukais. Žalumynus susmulkinti. Išmaišyti žuvį, žalumynus ir kiaušinius su druska, citrinos sultimis ir 1 šaukšteliu alyvuogių aliejaus. Įkaitinti keptuvėje alyvuogių aliejų, dėti su šaukštu žuvies masę ir kepti, kol kotletukai gražiai pagels (atsargiai apversti, kad nesuirtų). Padažas: smulkiai supjaustytus agurkėlius ir krapus sumaišyti su majonezu, jei reikia pasūdyti.