Padažas: įkaitinti aliejų ir lengvai apkepinti susmulkintą svogūną. Sudėti gervuoges, supilti sultis ir sutarkuotą imbiero šaknį (2 cm). Patroškinti apie 10 min. Gatavą padažą suplakti su mikseriu. Lašišą ištrinti su prieskoniais ir pakepti ant grilio. Patiekti žuvį su ryžiais ir padažu.
Autorius: Edvis
INGREDIENTAI:
150 gramų gervuogių
200 mililitrų granatų (sultys)
šiek tiek imbierų
šiek tiek juodųjų pipirų
0.5 vieneto svogūnų
600 gramų lašišų
šiek tiek druskos
1 arbatinis šaukštelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padažas: įkaitinti aliejų ir lengvai apkepinti susmulkintą svogūną. Sudėti gervuoges, supilti sultis ir sutarkuotą imbiero šaknį (2 cm). Patroškinti apie 10 min. Gatavą padažą suplakti su mikseriu. Lašišą ištrinti su prieskoniais ir pakepti ant grilio. Patiekti žuvį su ryžiais ir padažu.