• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų gervuogių
  • 200 mililitrų granatų (sultys)
  • šiek tiek imbierų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 600 gramų lašišų
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažas: įkaitinti aliejų ir lengvai apkepinti susmulkintą svogūną. Sudėti gervuoges, supilti sultis ir sutarkuotą imbiero šaknį (2 cm). Patroškinti apie 10 min. Gatavą padažą suplakti su mikseriu.
    Lašišą ištrinti su prieskoniais ir pakepti ant grilio.
    Patiekti žuvį su ryžiais ir padažu.

Autorius: Edvis

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų gervuogių
  • 200 mililitrų granatų (sultys)
  • šiek tiek imbierų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 600 gramų lašišų
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažas: įkaitinti aliejų ir lengvai apkepinti susmulkintą svogūną. Sudėti gervuoges, supilti sultis ir sutarkuotą imbiero šaknį (2 cm). Patroškinti apie 10 min. Gatavą padažą suplakti su mikseriu.
    Lašišą ištrinti su prieskoniais ir pakepti ant grilio.
    Patiekti žuvį su ryžiais ir padažu.

Autorius: Edvis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų