• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai kukurūzų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Geriausiai tinka cukriniai, ankstyvosios brandos kukurūzai. Jų grūdeliai lengvai atskiriami nuo koto. Grūdeliuose skystis — panašus į pieną. Tokių kukurūzų burbuolės išverdamos pasūdytame vandenyje. Vandenį nupylus, išimami kotai, ant grūdelių užpilama pieno, uždedama sviesto, pasūdoma ir dar pakaitinama.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų