Sausus produktus sumaišom pirmiausiai, o po to pilame vandenuką, išminkom, uždarom indą ir paliekam pakilti apie porą val. Tada beriam truputį miltų, perminkom ir darom pagal savo mėgstamą dydį Kūčiukus. Nepamiršti reikia, kad kepdami jie pakyla dar :) Kepam 180 laipsnių orkaitėj, kol gražiai pagelsta. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai aguonų
150 gramų cukraus
500 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų vandens (šaltas)
šiek tiek druskos
50 mililitrų aliejaus
7 gramai mielių (sausos)
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausus produktus sumaišom pirmiausiai, o po to pilame vandenuką, išminkom, uždarom indą ir paliekam pakilti apie porą val. Tada beriam truputį miltų, perminkom ir darom pagal savo mėgstamą dydį Kūčiukus. Nepamiršti reikia, kad kepdami jie pakyla dar :) Kepam 180 laipsnių orkaitėj, kol gražiai pagelsta. Skanaus!