• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas burokėlių
  • 500 mililitrų vandens
  • 30 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos rūgšties
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • šiek tiek pipirai (juodieji)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas burokėlių
  • 500 mililitrų vandens
  • 30 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos rūgšties
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • šiek tiek pipirai (juodieji)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatą pagaminkite iš visų produktų, išskyrus burokėlių. Juos išvirtus supjaustykite norimo dydžio kubeliais ir sudėkite į stiklainius. Užpilkite marinatu.
  2. Tada stiklainius pridengti dangteliais, sudėti į puodą su vandeniu ir kaitinti 20 minučių. Tada sandariai uždaryti.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų