• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 150 gramų cukraus pudros
  • 250 gramų graikinių riešutų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
  • 6 vienetai kriaušių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 225 gramai kvietinių miltų
  • 120 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Riešutus sugrūsti, bet nesmulkiai.
    Iš citrinos išspausti sultis.
    Kriaušes nulupti, smulkiai supjaustyti ir iškart apšlakstyti citrinos sultimis.
    Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių.
    Kepimo formą ištepti riebalais.
    Su mikseriu suplakti aliejų su cukraus pudra, kiaušiniu ir tryniu.
    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druskos žiupsneliu ir imbieru, o tada su aliejaus plakiniu. Sudėti riešutus ir kriaušes.
    Sukrėsti tešlą į formą, išlyginti ir kepti 50-60 min.
    Atvėsinti pyragą geriausia ant grotelių.

Autorius: Brigita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 150 gramų cukraus pudros
  • 250 gramų graikinių riešutų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
  • 6 vienetai kriaušių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 225 gramai kvietinių miltų
  • 120 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Riešutus sugrūsti, bet nesmulkiai.
    Iš citrinos išspausti sultis.
    Kriaušes nulupti, smulkiai supjaustyti ir iškart apšlakstyti citrinos sultimis.
    Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių.
    Kepimo formą ištepti riebalais.
    Su mikseriu suplakti aliejų su cukraus pudra, kiaušiniu ir tryniu.
    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druskos žiupsneliu ir imbieru, o tada su aliejaus plakiniu. Sudėti riešutus ir kriaušes.
    Sukrėsti tešlą į formą, išlyginti ir kepti 50-60 min.
    Atvėsinti pyragą geriausia ant grotelių.

Autorius: Brigita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų