Labai skanios, traškios ir puikiai tinkančios krabų lazdelės žiemos patiekalų aibėje.
INGREDIENTAI:
- 1 pakelis krabų lazdelių
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 1 valgomasis šaukštas miltai
- 1 žiupsnelis prieskonių
- 0.5 žiupsnelio druskos
- 0.5 žiupsnelio pipirai
- Kepimui:
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinį išplakite su prieskoniais, berkite miltus ir išmaišykite.
- Krabų lazdelę pamirkykite tešloje, tuomet apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje su aliejumi. Apskrudinkite iš visų pusių.
- Skanios tiek šiltos tiek šaltos. Skanaus!
REKLAMA