• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 kiaulienos (malta)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 30 gramų sūris
  • 1 valgomasis šaukštas manų kruopų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek prieskonių (maltai mėsai)
  • Papuošimui:
  • šiek tiek žalumynų (Krapai, salota, svogūnų laiška)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 200 kiaulienos (malta)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 30 gramų sūris
  • 1 valgomasis šaukštas manų kruopų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek prieskonių (maltai mėsai)
  • Papuošimui:
  • šiek tiek žalumynų (Krapai, salota, svogūnų laiška)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į faršą sudėti supjaustytą svogūną, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius faršui, manus, druską ir pipirus. Gerai išmaišyti. Leisti pasimarinuoti.
  2. Po pusvalanduko iš šaldytuvo išimti faršą, suformuoti delno ilgio ir pločio kotletukus su sūrio įdaru.
  3. Iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti pusvalandį. Skanaus

Autorius: silva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų