Kiaulienos ir jautienos faršą sumaišiau su kiaušiniais, išspaustu česnaku, manų kruopomis, džiūvėsėliais bei prieskoniais. Iš gautos masės suformavau nedidelius kotletukus ir apkepiau keptuvėje su aliejumi. Švarioje keptuvėje su šiek tiek aliejaus pakepinau susmulkintus svogūnus, sudėjau pomidorų pastą, supyliau sultinį ir šiame mišinyje apie 20 min. patroškinau kotletukus. Patiekiau karštus. Skanaus.
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai svogūnų
400 gramų kiaulės faršo
200 gramų jautienos faršo
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek džiūvesėlių
1 valgomasis šaukštas manų kruopų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
2 stiklinės sultinio (daržovių)
šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
4 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos ir jautienos faršą sumaišiau su kiaušiniais, išspaustu česnaku, manų kruopomis, džiūvėsėliais bei prieskoniais. Iš gautos masės suformavau nedidelius kotletukus ir apkepiau keptuvėje su aliejumi. Švarioje keptuvėje su šiek tiek aliejaus pakepinau susmulkintus svogūnus, sudėjau pomidorų pastą, supyliau sultinį ir šiame mišinyje apie 20 min. patroškinau kotletukus. Patiekiau karštus. Skanaus.