Kiaulienoje išpjaustome VISUS riebalus, sumalame kartu su svogūnu, česnaku ir 2-3 riekėmis juodos duonos. Lašišos faršą sumaišome su kiaulienos faršu, įspaudžiam citrinos truputį, įdedame 3 šaukštus miltų ir vėl sumaišome, kartu pasūdom (su sveika druska), papipiriname. Dėmesio jokio kiaušinio nededame (Cholesterolis). Pagrindas paruoštas. Įkaitinam keptuvę, įpilame aliejaus (tik alyvuogių), suvilgome rankas vandeniu formuojame kotletus (kritikams-kukulius), dedam į keptuvę, kepam, vartom, kol iškeps. Tuo metu galim ryžius išsivirti (tik rudus). Garnyrui- salotas suplėšom, pomidorus, agurkus-supjaustom. Pastaba-nenaudokit jokių tomatų, majonezo, margarino, jokių padažų ir t.t.,tai LABAI nesveika. Gero apetito:-)
Autorius: Opaieuropa
INGREDIENTAI:
šiek tiek citrinų
3 vienetai česnakų (skiltelės)
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulienos kumpio (liesas)
500 gramų lašišų (faršas)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
2 vienetai juodos duonos (riekės)
šiek tiek druskos (jūros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienoje išpjaustome VISUS riebalus, sumalame kartu su svogūnu, česnaku ir 2-3 riekėmis juodos duonos. Lašišos faršą sumaišome su kiaulienos faršu, įspaudžiam citrinos truputį, įdedame 3 šaukštus miltų ir vėl sumaišome, kartu pasūdom (su sveika druska), papipiriname. Dėmesio jokio kiaušinio nededame (Cholesterolis). Pagrindas paruoštas. Įkaitinam keptuvę, įpilame aliejaus (tik alyvuogių), suvilgome rankas vandeniu formuojame kotletus (kritikams-kukulius), dedam į keptuvę, kepam, vartom, kol iškeps. Tuo metu galim ryžius išsivirti (tik rudus). Garnyrui- salotas suplėšom, pomidorus, agurkus-supjaustom. Pastaba-nenaudokit jokių tomatų, majonezo, margarino, jokių padažų ir t.t.,tai LABAI nesveika. Gero apetito:-)