• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 5 vienetai kiaušinių (nevirti)
  • 15 vienetų kiaušinių (virti kietai)
  • 100 gramų batono
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atskirti virtų kiaušinių baltymus nuo trynių.
    Baltymus supjaustyti smulkiai, o trynius sutrinti.
    Į ištirpintą sviestą sudėti sutrintus trynius, baltymus ir maišyti, kol sviestas pradės stingti ir masė bus kietesnė.
    Tada įmušti 5 šviežius trynius, pasūdyti, pabarstyti pipirų, sudėti petražoles, sutarkuotą padžiūvusį batoną arba džiūvėsėlių. Tešla turi būti tiršta. Suformuoti kotletus.
    Kotletus išvolioti džiūvėsėliuose, po to plaktuose baltymuose ir kepti.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 5 vienetai kiaušinių (nevirti)
  • 15 vienetų kiaušinių (virti kietai)
  • 100 gramų batono
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atskirti virtų kiaušinių baltymus nuo trynių.
    Baltymus supjaustyti smulkiai, o trynius sutrinti.
    Į ištirpintą sviestą sudėti sutrintus trynius, baltymus ir maišyti, kol sviestas pradės stingti ir masė bus kietesnė.
    Tada įmušti 5 šviežius trynius, pasūdyti, pabarstyti pipirų, sudėti petražoles, sutarkuotą padžiūvusį batoną arba džiūvėsėlių. Tešla turi būti tiršta. Suformuoti kotletus.
    Kotletus išvolioti džiūvėsėliuose, po to plaktuose baltymuose ir kepti.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų