• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas voveraičių
  • Marinatui:
  • 1.5 vandens
  • 1 stiklinė acto ( 9 %)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • šiek tiek pipirai (kvapnieji ir juodieji)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas voveraičių
  • Marinatui:
  • 1.5 vandens
  • 1 stiklinė acto ( 9 %)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • šiek tiek pipirai (kvapnieji ir juodieji)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Voveraites išvirkite pasūdytame vandenyje ir virkite apie 15 min. , nukoškite ir sudėkite į paruoštus stiklainius. Išvirkite marinatą iš marinatui skirtų produktų, užpilkite voveraites ir pridengę dangteliais pasterizuokite 0,5 l stiklainius 15 min., 1 l - 20 min. Sandariai užsukite.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų