• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų rūgštynių
  • 0.5 litro vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų rūgštynių
  • 0.5 litro vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Rūgštynių lapus nuplauti, nupjauti kotelius ir stambiai supjaustyti. Apipilti verdančiu vandeniu ir palikti porai minučių, tada nukošti. Sudėti į stiklainius.
  2. Druską ištirpinti virintame vandenyje ir juo apipilti rūgštynes, kad stiklainyje pasiskirstytų tolygiai. Uždėti dangtelius, dėti į puodą su vandeniu ir kaitinti apie 15 min. Tada užsukti dangtelius, pastatyti ant jų ir palikti atvėsti.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų