• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti svogūną, pakepinti ant sviesto ir sudėti į mėsą.
    Pagal skonį įberti druskos bei pipirų, supjaustytą česnaką ir gerai išmaišyti.
    Į kitą indą įmušti kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 250 gramų miltų ir viską gerai išmaišyti.
    Subėrus likusius miltus, tešlą plonai iškočioti.
    Šaukšteliu imti mėsą nedideliais kiekiais, dėti ant tešlos lopinėlių vidurio ir lopinėlių kraštus sulenkti, kad gerai suliptų.
    Paruoštus koldūnus dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir pamažu maišyti.
    Kai visi koldūnai iškyla į vandens paviršių, pavirti dar 5 minutes.
    Rekomenduojama valgyti su grietine ar spirgučių padažu.
    Skanaus.

Autorius: Ingrida

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti svogūną, pakepinti ant sviesto ir sudėti į mėsą.
    Pagal skonį įberti druskos bei pipirų, supjaustytą česnaką ir gerai išmaišyti.
    Į kitą indą įmušti kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 250 gramų miltų ir viską gerai išmaišyti.
    Subėrus likusius miltus, tešlą plonai iškočioti.
    Šaukšteliu imti mėsą nedideliais kiekiais, dėti ant tešlos lopinėlių vidurio ir lopinėlių kraštus sulenkti, kad gerai suliptų.
    Paruoštus koldūnus dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir pamažu maišyti.
    Kai visi koldūnai iškyla į vandens paviršių, pavirti dar 5 minutes.
    Rekomenduojama valgyti su grietine ar spirgučių padažu.
    Skanaus.

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų