Įdarui bulves nulupame, sutarkuojame ir tarkius nusunkiame. Į juos dedame druską, pipirus ir spirgučius. Tada darome koldūnų masę. Ją suminkome iš kiaušinių, vandens ir miltų. Tada iškočiojame ir formuojame koldūnus. Į vidų dedame paruoštą įdarą. Verdame pasūdytame vandenyje apie 30 minučių. Valgome su spirgučiais ir grietine. Skanaus!
Autorius: Deimantė
INGREDIENTAI:
8 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 vienetai kiaušinių
3 stiklinės kvietinių miltų
200 mililitrų vandens
šiek tiek kiaulės šoninės (spirgučiai)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui bulves nulupame, sutarkuojame ir tarkius nusunkiame. Į juos dedame druską, pipirus ir spirgučius. Tada darome koldūnų masę. Ją suminkome iš kiaušinių, vandens ir miltų. Tada iškočiojame ir formuojame koldūnus. Į vidų dedame paruoštą įdarą. Verdame pasūdytame vandenyje apie 30 minučių. Valgome su spirgučiais ir grietine. Skanaus!