Į kokteilinę pilame brendį, sirupą, Martini, tuomet Campari ir apelsinų sultis. Viską gerai išplakame. Į taures dedame ledukų, supilstome kokteilį, dedame šiaudelius, o taurės kraštą galima puošti šviežia braške. Skanaus.
Autorius: Lina
INGREDIENTAI:
100 mililitrų apelsinų sulčių (šviežios)
25 mililitrai sirupo („Monin“ braškinis)
šiek tiek ledukų
40 mililitrų brendžio (Torres 10)
50 mililitrų vermuto (Martini bianco)
10 mililitrų aperatyvo (Campari)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į kokteilinę pilame brendį, sirupą, Martini, tuomet Campari ir apelsinų sultis. Viską gerai išplakame. Į taures dedame ledukų, supilstome kokteilį, dedame šiaudelius, o taurės kraštą galima puošti šviežia braške. Skanaus.