INGREDIENTAI:
- 20 mililitrų degtinės (Vanilinė)
- šiek tiek ledukų
- 20 mililitrų likerio (Vana Tallinn)
- 20 mililitrų likerio (Vana Tallinn Cream)
- 120 mililitrų ananasų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vietoj vanilinės degtinės galima naudoti 20 ml. degtinės ir 5 ml. vanilinio sirupo.
Visus komponentus supilti į stiklinę ir gerai sumaišyti. Stiklinę pripildyti ledo kubelių, papuošti apelsino griežinėliu.
Autorius: Consensus
INGREDIENTAI:
- 20 mililitrų degtinės (Vanilinė)
- šiek tiek ledukų
- 20 mililitrų likerio (Vana Tallinn)
- 20 mililitrų likerio (Vana Tallinn Cream)
- 120 mililitrų ananasų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vietoj vanilinės degtinės galima naudoti 20 ml. degtinės ir 5 ml. vanilinio sirupo.
Visus komponentus supilti į stiklinę ir gerai sumaišyti. Stiklinę pripildyti ledo kubelių, papuošti apelsino griežinėliu.
Autorius: Consensus
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI